Webinars

Kuinka skaalaat digitaalista myyntiä vuonna 2023

43 views
January 19, 2023

Jos meinaat tehdä tulosta, on digimyyntiä skaalattava.

Kuinka se tehdään tilanteessa, jossa markkinointi ja myynti on tiukasti omissa siiloissaan, järjestelmät eivät keskustele keskenään ja verkkosivut on puoli-interaktiivinen käyntikortti, eikä suinkaan tehokas myyntikanava? Tämän lisäksi ostajat käyttävät yhä vähemmän aikaa myynnin kanssa ja hoitavat valtaosan ostoprosessistaan itsenäisesti, eikä yrityksellä ole välttämättä mitään näkymää tähän.

 

Digitaalisen myynnin skaalautumisen on pakko tapahtua nyt. Olemassaolevasta infrasta on saatava enemmän irti ja tuloksia kautta linjan nostettava. Kuinka se sitten tapahtuu?

 

Näihin aiheisiin paneudutaan vuoden ensimmäisessä webinaarissa, jossa ratkomme digimyynnin skaalautumisen haasteita Biitin Timo Kovalan kanssa.

 

Timolla on kattava kokemus myynnin ja markkinoinnin yhdistämisestä ja yhteistyöstä, sekä digitaalisen myynnin skaalautumisesta. On siis odotettavissa enemmän kuin “vain yksi webinaari lisää”. 🚀

 

Voit odottaa kuulevasi seuraavista asioista:

 

💡 Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö; mitä voidaan odottaa kultakin osapuolelta

 

💡 Ostajat itsenäistyy; kuinka tähän tulee reagoida ja minkälaisin toimenpitein

 

💡 Verkkosivujen tuottavuus; miksi tämä on se hetki, kun on pakko pistää verkkosivusto myyntikuntoon, ja kuinka se tehdään

 

💡 Käytössä olevat teknologiat; kuinka ne saadaan aidosti tukemaan bisnestavoitteisiin pääsemistä

 

Rekisteröidy mukaan ja valmistaudu tekemään vuodesta 2023 se vuosi, kun digitaalinen myynti tuli oikeasti skaalattua! 🚀

Add a comment...
Post as (log out)