Webinars

Leadoo MT Kasvupaja: Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

253 views
December 17, 2020

Leadoo MT Kasvupaja: Miten hyödyntää chatbotteja liiketoiminnan kasvattamisessa?

Myynnin kasvattaminen ja markkinoinnin tuloksellisuuden kehittäminen ovat kaikkien myynti- ja markkinointiammattilaisten agendalla.

Chatbotit voivat auttaa liiketoiminnan kasvattamisessa monin eri keinoin, ja kaikilla toimialoilla.

Tässä Kasvupajassa jaamme oppeja chatbottien hyödyntämisestä liiketoiminnan kasvattamiseksi sekä B2B- että B2C-kontekstissa.

 

2 asiantuntijaa jakamassa oppejaan:

• Nollasta kahteensataan: Chatboteilla vauhtia Outokummun uusasiakashankintaan. Marianne Huhtala, Digital Marketing Manager, Outokumpu

 

• Chatbotit varhaiskasvatuksen asiakashankinnassa: Miten Touhula hyödyntää chatbotteja markkinoinnin ja myynnin apuna. Ossi Ahto, CMO, Touhula

 

Marianne Huhtala

Marianne on digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, jolla on kattava kokemus internet-ajan markkinoinnista varsinkin raskaan vientiteollisuuden monipuolisissa B2B-markkinoinnin tehtävissä. Marianne on sisällöistä ja visuaalisuudesta syttyvä kehittäjä, joka ei pelkää myöskään uusia digitaalisia työkaluja.

 

Ossi Ahto

Ossi Ahto on tehnyt töitä markkinoinnin, viestinnän ja myynnin parissa 20 vuotta. Ossin työnantajina ovat aiemmin toimineet mm. Google, jossa Ossin vastuulla oli YouTuben liiketoiminta Suomessa, sekä Hartwall. Erityisen lähellä hänen sydäntään on markkinointi liiketoiminnan kasvun ajurina.

Add a comment...
Post as (log out)