Webinars

Modernin myynnin automaatio - miten rakentaa automaatiosta ja tekoälystä myynnille kilpailuetua

40 views
November 14, 2023

Miten rakentaa automaatiosta ja tekoälystä myynnille kilpailuetua?

Kohta tiedät! Myynnin automaatio ja tekoäly ovat olleet erittäin kuumia keskustelunaiheita myynnin tiimoilla jo muutaman vuoden ajan. Liian usein aihetta käsitellään keskivertomyyjän ja -yrityksen ulottumattomissa olevasta näkökulmasta ja puhutaan lähemmäs kuusinumeroisista investointivaateista - mutta ei tässä webinaarissa!

 

Lähestymme aihetta kolmesta näkökulmasta:

1)miten ostaminen on muuttunut ja millaisia uusia odotuksia ostajilla on myyjille

2)miten automaatio ja tekoäly valjastetaan myyjän avuksi eikä myyjä ajaudu automaation rengiksi

3)millaisin konkreettisin keinoin myyjät ja myyntitiimit voivat pieninkin investoinnein vapauttaa aikaa oleelliseen ja samalla kasvattaa myyntiä

 

Mitä opit osallistumalla tähän webinaarin?

-miten ostokäyttäytyminen on muuttunut ja mitä siitä on tärkeää oivaltaa omaan työhön

-mitä myynnin automaatio ja tekoäly tarkoittavat käytännössä

-millaisia edistyneitä myynnin automaation ja tekoälyn ratkaisuja on olemassa, jotka ovat pienenkin yrityksen kukkarolle mahdollisia

-miten automaatiosta ja tekoälystä voi valjastaa myynnille epäreilun kilpailuedun

 

Puhujat:

Kert Kenner. Modern Sales Coach, CEO @ Kenner Company. Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimpia modernin myynnin valmentajia ja kehittäjiä. Kert on toiminut yli 20 vuotta myyntivalmentajana ja hänellä on kokemusta yli 1000 yrityksen modernin myynnin kehittämisestä ja valmentamisesta. Kert on menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B -myynnissä – kirjan toinen kirjoittaja ja Suomen kuunnellumpien myyntiin liittyvien podcastien joukkoon kuuluvan #MYYNTIPODI:n vetäjä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n viralliseksi myynnin lähettilääksi. Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n (www.kennerco.fi) toimitusjohtajana ja valmentajana.

Santtu Kottila. Markkinointijohtaja, Leadoo Marketing Technologies. Santtu Kottila on kotimaisen markkinointiskenen uuden aallon tekijöitä. Martech-kasvuyhtiö Leadoo Marketing Technologiesin co-founderina ja markkinoinnista vastaavana johtajana sekä MarkkinointiKollektiivin perustajana tunnetuksi tullut Kottila on inspiroiva puhuja, joka tuo pöytään aina aimo annoksen konkretiaa. Santun erikoisalaa ovat ilmiöittäminen, teknologia, PR, konversio-optimointi, sisältömarkkinointi sekä monikanavainen B2B-markkinointi.

Add a comment...
Post as (log out)